Turism

Tentsile propune camparea in copac

V-ati imaginat vreodata ca va veti petrece vacanta intr-un copac? Nu e deloc o gluma. Tentsile, compania care a inventat cortul in copac, vine acum si in Romania.

In 2013, Tentsile a revolutionat lumea campingului lansand “casele in copac portabile”.  

Spre deosebire de corturile obisnuite, corturile Tentsile nu se monteaza pe pamant, ci sunt suspendate in aer. E nevoie doar de trei copaci de care sa fie ancorate.

Datorita modului in care sunt realizate, aceste corturi ofera iubitorilor de natura un mod nou si incredibil de petrecere a timpului liber, beneficiind in acelasi timp de un confort fara egal. Asta deoarece corturile Tentsile combina versatilitatea unui hamac cu confortul si siguranta unui cort – pot fi montate oriunde, chiar daca pe jos sunt stanci, e noroi, solul e plin de pietre sau vegetatia este bogata.

Dar ce le face cu adevarat unice este faptul ca nu afecteaza in niciun fel copacii. Nu numai ca sunt in armonie cu mediul, dar noi promovam in mod activ si incurajam conservarea padurilor.

“Daca toti vom sta in copaci, nu o sa-i mai poata taia nimeni”, este de altfel motto-ul lui Alex Shirley-Smith, creatorul corturilor Tentsile.

Parte din initiativa ecologica, Tentsile si-a propus ca pentru fiecare cort vandut, sa planteze trei copaci.

Cu ocazia intrarii pe piata din Romania, Tentsile ofera o reducere de 10% la toate produsele achiziotionate de pe site-ul www.tentsile.ro. Pentru a obtine aceasta reducere trebuie doar sa folositi codul TENTSILEROMANIA la comanda de pe site. 

Pentru mai multe detalii despre corturile Tentsile, accesati  pagina de Facebook.