Business

“CEO Pentru o Lună” cu salariu de 15.000 euro

Adecco România anunță că 1.764 de tineri s-au înscris în programul “CEO Pentru o Lună”, ca parte a programului global al Adecco Way to WorkTM. Cifra este dublă față de targetul asumat, de 813 candidați și de patru ori mai mare decât numărul celor înscriși anul trecut – 444 de candidați. La nivel global, programul din acest an oferă pentru 49 de candidați ambițioși din întreaga lume posibilitatea de a lucra cu Managementul Adecco Group din țara lor de reședință. Unul dintre participanți va fi selectat în continuare pentru a lucra alături de CEO-ul Adecco Group, Alain Dehaze și va fi remunerat cu 15.000 de euro.

Procesul de selecție “CEO Pentru o Lună” va dura aproximativ o lună de zile, astfel încât la finalul lunii mai va fi anunțat câștigătorul CEO for One Month Adecco Romania 2017, care va lucra alături de Florin Godean timp de o lună de zile. Totodată, candidatul selecționat va intra în competiția internațională în urma căreia se va desemna CEO for One Month la nivel global și care va avea ocazia să lucreze alături de Alain Dehaze, CEO Adecco Group, în Elveția, fiind remunerat cu un salariu de 15.000 euro.

“Sunt entuziasmată că atât de mulți tineri vor să devină CEO Pentru o Lună. Acest program de internship oferă avantaje pe termen lung participanților, cum ar fi abilități de management, lucrul cu echipe diverse, comunicare strategică și viziune de ansamblu asupra unei companii multinaționale. Astfel, această practică plătită la nivel de CEO, devine un atu pentru tinerii care concurează pentru joburi și carieră într-un mediu global. De altfel, ca dovadă că Adecco apreciază experiența căpătată de tineri prin acest program, câștigătoarea de anul trecut, Ana Maria Mareș, s-a alăturat recent echipei Adecco Romania în funcția de marketing specialist”, a declarat Gabriela Szabo, CSR Manager Adecco Romania.

Față de anul trecut când, în România, câștigătorul a fost desemnat dintr-un număr de 444 de candidați, anul acesta numărul celor care au aplicat pe platforma Adecco a crescut semnificativ, astfel încât procesul de selecție va implica în final 1.764 de candidați.

“Programul Way to Work TM, din care face parte CEO Pentru o Lună, ilustrează perfect țelul Grupului Adecco de a oferi oportunități tinerilor și de a-i ajuta să prospere muncind. Dar nu ne oprim aici. Pe data de 26 aprilie organizăm Experience Day, când invităm peste 150 tineri să viziteze sediul nostru central şi filialele Adecco din întreaga tară pentru a vedea ce înseamnă să lucrezi într-o corporație internațională. Prin intermediul acestei iniţiative, Adecco are ca scop să îi ajute pe tineri să facă primii paşi în carieră, oferindu-le oportunitatea de a avea o experienţă reală prin care pot întelege cum decurge o zi din activitatea unei companii de resurse umane, a declarat Florin Godean, CEO Adecco România.

La nivel global, nu mai puțin de 117.000 de tineri din 49 de țări s-au înscris pentru a deveni CEO Pentru o Lună. După primele etape de screening și testări ale aplicanților, va urma o serie de interviuri cu experții Adecco din țările participante. Poziția include un salariu suficient pentru a sprijini educația și dezvoltarea cu succes a candidatului. Pe parcursul perioadei petrecute alături de Directorii Executivi ai Grupului Adecco, candidații selectați din fiecare țară vor beneficia de training, îndrumări pentru dezvoltarea personală şi oportunități profesionale.