Actualitate

Scoala de dans Arthur Murray: 3 ani de prezenta in Romania

Scoala de dans Arthur Murray Bucuresti, franciza locala a lantului international de scoli de dans Arthur Murray, implineste 3 ani de prezenta in Romania si marcheaza predarea lectiei cu numarul 11.500.

In cei trei ani de la deschiderea studioului Arthur Murray Bucuresti, echipa de 6 profesori a studioului a predat peste 11.500 lectii de dans pentru adultii amatori care au ales Arthur Murray pentru cursuri de dans.

In 2016, studioul Arthur Murray Bucuresti a avut o cifra de afaceri de 400.000 euro, in crestere cu 33% fata de 2015.

„Veniturile Arthur Murray Bucuresti au crescut constant de la deschidere. Romanii au primit foarte bine conceptul Arthur Murray, cu tot ce inseamna el: lectii de dans, evenimente tematice, socializare, competitii internationale in cadrul retelei” –declara  Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray Bucuresti.

Studioul din Bucuresti se situeaza constant in primele 3 locuri ca performanta in cadrul retelei Arthur Murray, in categoria studiourilor nou deschise. Arthur Murray Bucuresti devanseaza inclusiv multe studiouri din Statele Unite sau Europa, unde brandul este foarte cunoscut, iar dansul, un stil de viata.