Actualitate

Măști pentru populației, distribuite gratuit

Liderul Pro România, Victor Ponta a declarat, joi, la #RomâniaTV#, ca va depune un proiect de lege care va fi aprobat rapid, astfel încât Guvernul să fie obligat să cumpere și să distribuie gratuit măști populației.

„Am luat in serios domnul preşedinte Iohannis că pe 15 mai putem ieşi pe stradă, dar trebuie să avem măşti. Am depus proiectul de lege în aşa fel încât până pe 15 mai Unifarm să achiziţioneze în special din producţie internă şi să distribuie măşti prin autorităţile locale”, a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a mai spus că el nu are nevoie să primească o mască, dar că sunt oameni care „nu vor să dea preţurile uriaşe Din producţia internă să dea oamenilor aceste măşti”.

„Cei care au nevoie, eu de exemplu nu vreau sa-mi dea Primăria. În Bucureşti sunt 2 milioane de oameni care nu au de unde sa ia sau nu au bani. Să le dea Primăria, să le dea din producţia internă, că iar vor începe cu amenzile că nu au oamenii măşti, dar nu au unde să-şi ia”, a mai zis Ponta.